Avslutning av årets skitreninger

Postet av Tyristubben, IF - Ski den 11. Mar 2015

.

Våren har kommet tidlig i år, og vi har valgt å avslutte sesongen for i år nå etter premieutdelingen. Vi oppfordrer jo alle som har mulighet å benytte skiene enda en stund dersom dere har mulighet å reise litt opp i høyden hvor det fortsatt ligger snø:-)
Vi vil takke for en flott sesong med mange flinke barn & unge på skitrening. Vi har i gjennomsnitt vært ca 40-50 barn på hver skitrening og det er veldig bra!
Vi hadde 104 navn på lista som har gått et eller flere klubbrenn, og det er ikke dårlig for en "liten" bygd som Tyristrand & omegn!
Vi vil komme tilbake til oppstart for de største mtp litt rulleski og barmarkstrening på våren. VI har også som mål i år & neste år å stille lag til både Ringeriksmarraton og Ringeriksstafetten på ski:-)

Vi trenger også en kasserer i skigruppa til neste år, samt flere foreldre som ønsker å bidra sammen med oss på treninger ect. 
Håper dere tar kontakt med oss dersom dere vil være med å bidra til at vi fortsatt kan tilby et godt alternativ i skigruppa for barn & unge på bygda!