Lyst å bli med i skigruppa ?

Alle som har begynnt i 2. klasse og oppover kan bli med. Vi trener torsdager kl 18.00 - 19.30. Oppmøte ved klubbhuset/skibua på Tyristrand. Vi starter sesongen første torsdag etter høstferien og avslutter i midten/slutten av mars. Vi starter med barmarkstrening frem til snøen kommer. Vi legger stor vekt på leker i treningene! Når forholdene tillater det går vi på ski. Vi bruker lysløypa og hoppbakken ved klubbhuset så mye vi kan. Blir det lite snø på Tyristrand, vurdere vi å trene andre steder. Frem til snøen kommer trenger ungene joggesko og treningstøy/klær til utendørs bruk. Viktig med ull under og ullsokker når det begynner å bli kaldt. Refleksvest på alle treninger. Man trenger kun et par ski, staver og støvler. Treningsavgift kr 500,- pr sesong - 1/2 pris for søsken.
Hva forventer vi at dere som foresatte bidrar med ? - Rydding av skiløyper - Medhjelpere på skirenn - Medhjelpere på sosiale aktiviteter som for eksempel kveldsmat.
Dersom det noen som kunne tenke seg å bidra på treninger og i skistyret er det veldig bra for barna i Tyristubben. Ta kontakt med Anette på mail: anetteaustad@yahoo.no