Rabattavtale med Glade Hjul på skiutstyr

Postet av Tyristubben, IF - Ski den 29. Nov 2016


Skigruppa har videreført vår avtale med Glade Hjul, og har gleden av å informere om noen ekstra gode tilbud til medlemmer av Tyristubben. Vi får fast 30 % rabatt på ski/sko/bindinger, 40 % på staver og 25 % på smøring.

Riktig utstyr er viktig for barna, spesielt for å kunne lære å skøyte på ski. Vi ønsker derfor å sponse medlemmer av skigruppa som kjøper Rossignol Delta ski eller Fischer Universal kombiski med samme beløp som treningsavgiften per barn. Med grupperabatt kan du dermed få ski med binding for kr 890,- for Rossignol og kr 799,- for Fischer (koster kr 2.295 og 2.210 til andre kunder). Det gjør ikke noe om skøyteski er litt for korte, så disse skiene kan vare 2-3 sesonger. Husk også å behandle skiene pent, så de kan selges videre brukt eller arves.

Sponsingen forutsetter at du bestiller gjennom klubben på epost helge.ivar.melbye@coop.no og at vi sender en samlet bestilling. Send en epost med høyde og vekt på barnet. Så henter du og betaler skiene i butikken, og sender kvittering på mail til meg. Bestillingen må gjøres før 15.12.16.

Vi oppfordrer også til å sjekke facebook-gruppen for brukt skiutstyr som nå snart har 300 medlemmer i distriktet.

Forhåpentligvis blir det mange lange, tynne gaver under juletreet i år :-)

Salgsplakat Tyristubben_glade hjul.odt


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.