Premieutdeling klubbrenn 2018

Postet av Tyristubben, IF - Ski den 4. Mar 2018


Velkommen til premieutdeling og kåring av klubbmestere for klubbrenn 2018. Dette skjer i Tyristua på Tyristrand skole mandag 19.3 kl 18.00. Alle som har deltatt på minimum ett klubbrenn får premie, og det vil bli kåring av klubbmestere i klassene 5.trinn og oppover, samt for hopprennet.

Velkommen !Måneskinnstur

Postet av Tyristubben, IF - Ski den 25. Jan 2018


Førstkommende tirsdag 30.1 inviterer vi foreldre og barn til måneskinnstur på Holleia i stedet for vanlig skitrening. Vi møtes på klubbhuset kl. 1800, kjører inn til Stormyr sammen og går innover mot Skjærsjøen. De som vet hvor Stormyr er kan kjøre direkte dit. Vi deler oss i to grupper hvor de største går først innover ca 1815. Viktig at foreldrene er med de minste da det er ca 3 kilometer en vei.

Skigruppa sørger for bål, ved og pølser. Ta med hodelykt, riktige klær og smurte ski så møtes vi hylende under fullmånen !Klubbrenn 15.1 avlyst pga kuling og snøstorm

Postet av Tyristubben, IF - Ski den 15. Jan 2018


Etter vurdering av værmelding velger vi av hensyn til de minste barna å avlyse dagens klubbrenn. Det er meldt mye vind og snø i kveld og da er det lite koselig å gå skirenn. Vi ses heller neste mandag ! Til dere som har betalt på Vipps -> påmeldingen kan brukes ved neste skirenn.